Συνεργάτες

Περισσότερες επιλογές σε γονείς και μαθητές καθώς επίσης σε επαγγελματίες για σπουδές σε υψηλής ζήτησης αντικείμενα, με μεγάλη απασχολησιμότητα!

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος μέσα από πέντε Σχολές και 9 Τμήματα προσφέρει 10 προγράμματα προπτυχιακού επιπέδου, 20 προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου και 5 προγράμματα διδακτορικού επιπέδου, ένα πλούσιο εύρος ακαδημαϊκών σπουδών υψηλού κύρους σε διάφορους τομείς όπου οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά τους και στις φιλοδοξίες τους. Επίσης, το Πανεπιστήμιο προσφέρει αρκετά Προγράμματα Σπουδών με την μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του φοιτητή στο πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι πλήρως αναγνωρισμένο ως ισότιμο και ομοταγές με τα ελληνικά ΑΕΙ, το δε σύνολο των προγραμμάτων του αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση,  την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Ελληνικό Οργανισμό ΔΟΑΤΑΠ.

Ο δείκτης απασχολησιμότητας των αποφοίτων μας είναι εξαιρετικά υψηλός και ξεπερνά το 95% ενώ σε αρκετά προγράμματα αγγίζει το 100%, γεγονός που αποδεικνύει  την μεγάλη αφοσίωση του Πανεπιστημίου στο σχεδιασμό προγραμμάτων που συνδέονται άρρηκτα με την αγορά εργασίας.

Ευκαιρίες σε γονείς και μαθητές για οικονομικές σπουδές σε ένα οικογενειακό περιβάλλον!

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος πέρα από τα οικονομικά δίδακτρα, προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα υποτροφιών, ενώ η ζωή στις εστίες και το Campus του Πανεπιστημίου, στην ασφαλή αλλά ζωντανή πόλη της Πάφου, εξασφαλίζει οικονομική και ευχάριστη διαβίωση!

Κερδίστε κύρος, φήμη και έσοδα με τη συνεργασία σας με το διεθνές και αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος!

Το πανεπιστήμιο μας έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην περιοχή και σε παγκόσμιο επίπεδο, και η σύνδεσή σας μαζί μας θα ενισχύσει το κύρος και την αναγνώριση του οργανισμού σας στην αγορά της εκπαίδευσης.

Αυξήστε τα έσοδα σας!

Η συνεργασία μας θα έχει και οικονομικά οφέλη για την επιχείρηση σας, μέσω των ανταγωνιστικών προγραμμάτων ανταπόδοσης που παρέχουμε. Παράλληλα μπορούμε να εξετάσουμε κοινές πρωτοβουλίες, όπως τη δημιουργία ημερίδων, ενημερώσεων, τη διάθεση υποτροφιών, και άλλων ενεργειών που ενδεχομένως προτείνετε.

Δώστε την ευκαιρία στους μαθητές σας να διαμορφώσουν το μέλλον τους!

Προσφέρετε περισσότερες επιλογές  σε εκείνους τους μαθητές που δεν έχουν επιτύχει στις κατατακτήριες εξετάσεις (πανελλαδικές, παγκύπριες,  ή άλλης χώρας), δεν επιθυμούν να εγγραφούν ή να παρακολουθήσουν  τη σχολή στην οποία έχουν επιτύχει ή να μετακινηθούν στην πόλη που βρίσκεται αυτή η σχολή ή ακόμη και σε αυτούς που εν τέλη δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σε κατατακτήριες εξετάσεις. Με αυτό το τρόπο προσφέρετε στους μαθητές σας την ευκαιρία να διαμορφώσουν το εκπαιδευτικό τους μέλλον με τον τρόπο που επιθυμούν, ανεξάρτητα από τυχόν αποτυχίες σε προηγούμενες εξετάσεις ή λανθασμένες επιλογές.

Κλείσε ραντεβού