ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διάλεξη με θέμα “Σύγχρονα Συστήματα Ξηράς Δόμησης”

20/05 - 20/05 @ 12:00 - 12:00

📌Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, στα πλαίσια του μαθήματος ARCH BT102, διοργανώνει διάλεξη ανοιχτή στο κοινό, με ομιλητές τους κ. Κυριάκο Σιημηλλά και κ. Νεόφυτο Μιχαήλ, Μηχανολόγους Μηχανικούς, υπεύθυνους για Τεχνική και Εμπορική Υποστήριξη στην Knauf Cyprus LTD και οι οποίοι θα παρουσιάσουν την διάλεξη με τίτλο “Σύγχρονα Συστήματα Ξηράς Δόμησης”.

📅Ημερομηνία: 20/05/2024
🕚Ώρα: 12:00
📍 Engineering Labs, Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

Η Knauf Cyprus LTD σε συνεργασία με την Σχολή Αρχιτεκτονικής, Μηχανικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος παρουσιάζει ημερίδα με θέμα «Σύγχρονα Συστήματα Ξηράς Δόμησης».

Η Knauf είναι μια πολυεθνική, οικογενειακή επιχείρηση που παρέχει καινοτόμες λύσεις στον κατασκευαστικό τομέα μέσω αξιόπιστων και πιστοποιημένων συστημάτων Ξηράς Δόμησης, συντελόντας ταυτόχρονα στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατασκευών.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάζονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι ορθές διαδικασίες εφαρμογής και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των συστημάτων Ξηράς ΔόμησηςΑναλύονται οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί – Πρότυπα που διέπουν την εκάστοτε κατασκευή και ακολούθως παρουσιάζονται τα συστήματα εξωτερικής Thermoprosopsis Knauf τόσο με διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) όσο και με πετροβάμβακα (MW).

Details

  • Date: 20/05 - 20/05
  • Time: 12:00 - 12:00