ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κατανοώντας την Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία: Ψυχολογικές Στρατηγικές για Ενδυνάμωση & Φροντίδα

07/06 - 07/06 @ 11:00 - 13:00

📌 To Tμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος σε συνεργασία με το Παττίχειον Κέντρον Ενασχόλησης Ενηλίκων, διοργανώνει διάλεξη ανοικτή για το κοινό με θέμα: “Κατανοώντας την Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία: Ψυχολογικές Στρατηγικές για Ενδυνάμωση & Φροντίδα”.

🗓️Ημερομηνία: 07/06/2024

🕝 Ώρα: 11:00 – 13:00

📍Τοποθεσία: Αίθουσα Εκδηλώσεων, Παττίχειον Κέντρον Ενασχόλησης Ενηλίκων,  Πειραιώς 41, Λεμεσός

Ομιλήτρια:

Δρ Λίνα Ευθυβούλου, CPsychol

Λέκτορας Συμβουλευτικής Ψυχολογίας,

Chartered Counselling Psychologist

Η κατάθλιψη στην τρίτη ηλικία μπορεί να αποτελεί πρόκληση, αλλά με τη σωστή υποστήριξη, η ποιότητα ζωής μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Σας προσκαλούμε στη διάλεξη που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου για να μάθουμε πώς μπορούμε να στηρίξουμε και να ενδυναμώσουμε τους ηλικιωμένους μας με αγάπη και φροντίδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε άτομα της τρίτης ηλικίας και στοχεύει στην παροχή πρακτικών συμβουλών και στρατηγικών για την καλύτερη κατανόηση και διαχείριση της κατάθλιψης. Μέσα από μία ανθρώπινη και φιλική προσέγγιση, θα αναδείξουμε τη σημασία της συναισθηματικής σύνδεσης και της ψυχολογικής υποστήριξης.

Ελάτε να μοιραστούμε γνώσεις, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να ανακαλύψουμε μαζί τρόπους για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ευεξία σας.

Details

  • Date: 07/06 - 07/06
  • Time: 11:00 - 13:00