ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ»

June 5, 2024

Στην απονομή των Βραβείων του μαθητικού Διαγωνισμού «Δημητράκη και Αγγελικούλας Γεωργίου Στυλιανίδη», που πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Γ’, συμμετείχε, ως κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, δρα Θωμάς Νεκτάριος Παπαναστασίου.

Ο δρα Παπαναστασίου, παρουσίασε τη θεματική ενότητα «Ελληνική Παιδεία και Ανθρώπινα Δικαιώματα», αναδεικνύοντας τη σημασία της μελέτης της Ελληνικής Ιστορίας και της Παιδείας στο πλαίσιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος συνεχάρη τις νικήτριες του Διαγωνισμού, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του και τις ευχές του για καλή πρόοδο στις σπουδές τους και καλή τύχη στην προσωπική τους ζωή.

Το Β΄ Βραβείο του Διαγωνισμού απονεμήθηκε στην Ελένη Μιχαήλ, μαθήτρια του Λυκείου Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου, ενώ το Γ΄ Βραβείο απονεμήθηκε στην Κυριακή Θωμά, μαθήτρια του Λυκείου Κύκκου Πάφου. Η Κριτική Επιτροπή αποφάσισε επίσης να απονείμει Έπαινο στη Νίκη Χριστοδούλου, μαθήτρια του Λυκείου Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄ Πάφου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μουσικό πρόγραμμα από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πάφου, υπό τη διεύθυνση του μουσικού Σωκράτη Τερπίζη, δημιουργώντας μια ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα.

 

LATEST NEWS

Η Ευανθία Δόβα, PhD, Επίκουρη Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικού και Αστικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συμμετέχει στο Διεθνές Θερινό Εργαστήριο...

July 18, 2024