ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

H Ομάδα NUP κερδίζει τον διαγωνισμό IWLS Programming Contest Series!

June 21, 2024
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η ομάδα NUP από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος κατέκτησε την πρώτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό IWLS Programming Contest Series, που οργανώθηκε από τους Alan Mishchenko και Yukio Miyasaka του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, (UC Berkeley), στο πλαίσιο του 33rd International Workshop on Logic & Synthesis.
Ο διαγωνισμός έθεσε στους συμμετέχοντες την πρόκληση να συνθέσουν αποδοτικά κυκλώματα για 100 συναρτήσεις, των οποίων οι πίνακες αληθείας δημοσιεύθηκαν περίπου πέντε μήνες πριν. Η ομάδα μας, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό και με τις περυσινές καλύτερες επιδόσεις να ανήκουν στην Google DeepMind, κατάφερε να μειώσει το μέγεθος των κυκλωμάτων κατά 12% σε σχέση με τα καλύτερα κυκλώματα του 2023. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μείωση του μεγέθους έφτασε έως και το εντυπωσιακό 83%!
Θερμά συγχαρητήρια στην εξαιρετική μας ομάδα:
Daniil Averkov, Gregory Emdin, Mikhail Goncharov, Alexander S. Kulikov, Daniil Levtsov, Georgie Levtsov, Vsevolod Vaskin, Aleksey Vorobiev
Είμαστε περήφανοι για την αφοσίωση, την καινοτομία και την αριστεία που έδειξαν οι φοιτητές μας σε αυτόν τον άκρως ανταγωνιστικό τομέα. Αυτή η νίκη δεν αναδεικνύει μόνο τις ατομικές ικανότητές τους, αλλά και τις κορυφαίες εκπαιδευτικές και ερευνητικές δυνατότητες του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

LATEST NEWS