ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος Υποστήριξε την Διοργάνωση του 14ου Συμποσίου του Space Syntax στην Κύπρο

July 8, 2024

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ανακοινώνει τη υποστήριξη του για την διοργάνωση του 14ο Συμποσίου του Space Syntax στην Κύπρο, το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η εκδήλωση αυτή προσέλκυσε πάνω από 230 συμμετέχοντες σε υβριδική μορφή, περιλαμβάνοντας πέντε κεντρικές συνεδρίες, εργαστήρια, ανεπίσημες συνεδρίες και διάφορες παράλληλες συνεδρίες για παρουσιάσεις εργασιών.

Το Συμπόσιο του Space Syntax, το οποίο πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετικές χώρες του κόσμου, στοχεύει να ενώσει επιστήμονες, επαγγελματίες και φοιτητές που εργάζονται στο πεδίο του Space Syntax και σε συναφείς τομείς. Τα θέματα του συμποσίου περιλάμβαναν αρχιτεκτονική και σύνθετα κτίρια, αστικό σχεδιασμό και χωροταξία, μεθοδολογική ανάπτυξη, ιστορία και αστική μορφολογία, χωρική αντίληψη, χώρος και κοινωνία, καθώς και αστική οικονομία και χρήση γης.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος, Σόλων Ξενόπουλος, η Δρ. Χρυστάλα Ψαθίτη, Λέκτορας στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό και Θεωρία, και η Ελένη Χατζηνικολάου, μέλος του ειδικού διδακτικού προσωπικού, ήταν βασικά μέλη της τοπικής οργανωτικής επιτροπής, διασφαλίζοντας την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμπόσιο, παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του συνεδρίου.

LATEST NEWS

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος ανακοινώνει τη υποστήριξη του για την διοργάνωση του 14ο Συμποσίου του Space Syntax στην Κύπρο,...

July 8, 2024