ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση – Πραγματοποίηση Πρακτικής Εξάσκησης για νέους πτυχιούχους

October 11, 2024
Το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως ανακοινώνει ότι προσφέρει θέσεις στον Κλάδο Πολεοδομικών Έργων Β’, για ένα Αρχιτέκτονα για ένα Πολιτικό Μηχανικό, για σκοπούς εκπαίδευσης και συμπλήρωσης του ενός έτους πρακτικής εξάσκησης που απαιτείται για εγγραφή στο Μητρώο του ΕΤΕΚ, μέσα στο πλαίσιο του Έργου του ΕΤΕΚ «Πραγματοποίηση Πρακτικής Εξάσκησης για νέους πτυχιούχους, στους Κλάδους Αρχιτεκτονικής, Πολιτικής Μηχανικής και Ηλεκτρολογικής Μηχανικής».

Ο Κλάδος Πολεοδομικών Έργων Β’ είναι υπεύθυνος για την μελέτη και την υλοποίηση Πολεοδομικών Έργων που αφορούν στην ανάπλαση ή/και διαμόρφωση ανοικτών δημόσιων χώρων και ειδικότερα πλατειών, παραδοσιακών πυρήνων Δήμων και Κοινοτήτων, πεζόδρομων, ποδηλατόδρομων, πάρκων και παραλιακών μετώπων.

Επισημαίνεται ότι η εμπειρία στον Κλάδο Πολεοδομικών Έργων Β’, θα υποβοηθήσει στη μελλοντική εργοδότηση των ασκούμενων σε μελετητικά γραφεία, εργοληπτικές εταιρείες, ή και στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, ενώ επιπρόσθετα θα συμβάλει στον εμπλουτισμό των γνώσεων που απαιτούνται για την εκπόνηση των σχετικών μελετών, στην εξοικείωσή τους με ζητήματα διαχείρισης Συμβάσεων και στην απόκτηση εμπειρίας στην επίβλεψη αντίστοιχων Έργων.

Διευκρινίζεται ότι θα προτιμηθούν Αρχιτέκτονες με σχετική μεταπτυχιακή εξειδίκευση όπως η Αρχιτεκτονική Τοπίου και ο Αστικός Σχεδιασμός.

Για επικοινωνία:
Στάλω Κωνσταντίνου, Διοικητικός Λειτουργός
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22408152
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

 

LATEST NEWS

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσφατη επιτυχία του διακεκριμένου μεταπτυχιακού φοιτητή του, Ελευθέριου Ξινάρη, από το πρόγραμμα MSc Πληροφοριακά...

October 4, 2024