ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος Γιορτάζει την Εξαιρετική Επιτυχία του Μεταπτυχιακού Φοιτητή του Ελευθέριου Ξινάρη στο Πρόγραμμα Seeds for the Future της Huawei

October 4, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσφατη επιτυχία του διακεκριμένου μεταπτυχιακού φοιτητή του, Ελευθέριου Ξινάρη, από το πρόγραμμα MSc Πληροφοριακά Συστήματα και Ψηφιακή Καινοτομία. Ο Ελευθέριος μόλις επέστρεψε από την Κίνα, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το καταξιωμένο πρόγραμμα “Seeds for the Future” της Huawei, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική του πορεία.

Νωρίτερα φέτος, ο Ελευθέριος διακρίθηκε λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στην έκδοση του 2023 του προγράμματος Seeds for the Future στην Κύπρο, το οποίο περιελάμβανε μια εβδομάδα εντατικών διαλέξεων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με επίκεντρο την καινοτομία στις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Η εξαιρετική του επίδοση του έδωσε την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διεθνές συνέδριο της Huawei στην Κίνα από τις 19 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2024, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Huawei.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Κίνα, ο Ελευθέριος είχε τη μοναδική ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με κορυφαίους ειδικούς του κλάδου στα κεντρικά γραφεία της Huawei, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες ICT. Επίσης, συμμετείχε στο HUAWEI CONNECT στη Σαγκάη στις 21 Σεπτεμβρίου, όπου εξερεύνησε τις πιο σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες και τις κυριότερες τάσεις στον τομέα των ICT. Επιπλέον, συμμετείχε σε ειδική εκπαίδευση πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη από ειδικούς της Huawei.

Πέρα από την εμπειρία του στη Huawei, ο Ελευθέριος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις κορυφαίων εταιρειών, όπως η Tencent και η BYD, αποκτώντας πολύτιμη γνώση για την καινοτομία και την τεχνολογική τους εξέλιξη.

Η εμπειρία του Ελευθέριου συνδέεται άμεσα με τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, εμπλουτίζοντας τόσο τις πρακτικές όσο και τις θεωρητικές του γνώσεις. Οι επιτυχίες του δεν αναδεικνύουν μόνο τη δική του αφοσίωση, αλλά και την ποιότητα της εκπαίδευσης και των ευκαιριών που παρέχει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

Η πανεπιστημιακή κοινότητα είναι περήφανη για την πρόοδο του Ελευθέριου και ανυπομονεί να παρακολουθήσει τη συνέχιση της αριστείας του. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που απέκτησε από το πρόγραμμα θα συμβάλουν σημαντικά τόσο στους συμφοιτητές του όσο και στην ευρύτερη ακαδημαϊκή και επαγγελματική κοινότητα.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος παραμένει προσηλωμένο στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος μάθησης που προωθεί την καινοτομία και την πρακτική εμπειρία, προετοιμάζοντας τους φοιτητές να γίνουν ηγέτες στους τομείς τους.

 

LATEST NEWS

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσφατη επιτυχία του διακεκριμένου μεταπτυχιακού φοιτητή του, Ελευθέριου Ξινάρη, από το πρόγραμμα MSc Πληροφοριακά...

October 4, 2024