ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Επιτυχής Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Διαιτησίας “Cyprus Arbitration Day”

June 11, 2024

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος εκπροσωπήθηκε επάξια στο δεύτερο διεθνές συνέδριο για τη Διεθνή Διαιτησία ‘’2ο Cyprus Arbitration Day’’, από τον καθηγητή κ. Θωμά – Νεκτάριο Παπαναστασίου και τους φοιτητές Νομικής Διονύσιο Δραγώνα και Ευαγγελία – Άννα Ρηγοπούλου. Η ημερίδα συγκέντρωσε διακεκριμένους καθηγητές, δικηγόρους, διαιτητές και εκπροσώπους από πολυεθνικές και κυπριακές νομικές εταιρείες καθώς και άλλους επιστημονικούς κλάδους.

 Τα θέματα που συζητήθηκαν περιλάμβαναν το μέλλον της διεθνούς διαιτησίας στην Κύπρο, την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στη διεθνή διαιτησία, τις προκλήσεις και προοπτικές της διεθνούς επίλυσης διαφορών και τον εκσυγχρονισμό των νόμων περί διαιτησίας.

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι τοποθετήσεις διαπρεπών καθηγητών, νομικών και διαιτητών, μεταξύ των οποίων η κυρία Anna JoubinBret, Γραμματέας της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και Διευθύντρια του Τμήματος Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και ο Κωνσταντίνος Παρτασίδης Δικηγόρος-Διαιτητής, συνεταίρος στη δικηγορική εταιρεία Three Crowns (London).

Συγχαρητήρια στην Οργανωτική Επιτροπή του ‘’2ου Cyprus Arbitration Day’’.

LATEST NEWS

Η Ευανθία Δόβα, PhD, Επίκουρη Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικού και Αστικού Σχεδιασμού στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, συμμετέχει στο Διεθνές Θερινό Εργαστήριο...

July 18, 2024